Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στα Εικαστικά Εργαστήρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30

22 Δεκεμβρίου 2012

Τα Εικαστικά Εργαστήρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, ο κ. Κώστας  Χρηστίδης και η κ. Βαρβάρα Τερζάκη – Παλλήκαρη, προσκαλούν τους μικρούς συμπολίτες μας στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ στο χώρο των Εργαστηρίων.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να  κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια με εναλλακτικούς και ποικίλους τρόπους, να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να χαρούν.

Μετά το πέρας των κατασκευών, στους μικρούς μας συμπολίτες θα μοιραστούν  βιβλία φημισμένων συγγραφέων της παιδικής λογοτεχνίας.

Τα βιβλία είναι προσφορά των εκδοτικών οίκων  Θ. Καστανιώτη, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Libro και συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της κ. Βαρβάρας Τερζάκη.

‘Ολοι εμείς στα Εικαστικά Εργαστήρια, ευχαριστούμε  θερμά την κ. Βαρβάρα Τερζάκη Παλλήκαρη, για την  αγάπη και την ακούραστη συμπαράστασή της στο έργο των Εργαστηρίων, αλλά και την δεκαετή προσφορά  εκ μέρους  της, του «πολυτιμότερου» δώρου ( το βιβλίο), στα παιδιά του Ρεθύμνου.